Preview video:
Bezig met het laden van de preview.

Gestapeld financieren

Als u interesse heeft in de gestapeld financieren dan raadt ik u aan deze cursus te volgen.

Wat wordt er behandelt in de cursus gestapeld financieren. We gaan heel erg kijken naar de rol van die u als accountant speelt bij gestapeld financieren. Welke financieringsdoelen zijn er? Wat wilt u nu eigenlijk financieren? Waar haal je die financiering op? Wat voor bronnen zijn er? Crowdfunding, maar ook regulier bankkrediet. Natuurlijk kijken we ook naar de financieringspartijen. Bij wie moet u aankloppen. Daarnaast kijken we ook naar hoe u als accountant dit process zo efficient mogelijk kunt maken.


Specialist
: Jan Wietsma
Studiemethode
: Thuis studeren
Studielast
: 1 uur
Soort cursus
: Cursus
Certificaat
: Bewijs van deelname
Erkenning
: NBA 1 punt
: RB 1 punt
Kosten
: 1 credit

Om deze cursus te kunnen bekijken heeft u een account nodig. Log in of registreer u vrijblijvend.

Jan Wietsma

Jan Wietsma haalt de meeste energie uit het helpen van ondernemers om hun dromen te realiseren. De ondernemer staat bij Jan altijd centraal. Jan deelt zijn ervaringen graag met accountants zodat zij hun toegevoegde waarde voor ondernemers kunnen vergroten.

Specialismen
Visieontwikkeling & strategieadvies
Financieringsvraagstukken
Bevorderen ondernemersdenken bij accountantskantoren
Oplossen van conflicten waarbij financiƫn een grote rol spelen.

Overige interesses
De laatste jaren is Jan als initiatiefnemer van MKB-kredietcoach bezig ondernemers te ondersteunen bij vraagstukken over ondernemerschap, financiering en groei. Daarbij speelt de accountant in zijn rol als MKB-kredietcoach een belangrijke rol. Meer informatie