Hoe werkt HBA academy

Eenvoud stond bij de ontwikkeling van HBA-academy voorop. Na het registreren kunt u direct de eerste cursussen volgen. U kunt ook uw collega uitnodigen een cursus te volgen. Als u de cursus met goed gevolg hebt afgerond ontvangt u direct een bewijs van deelname. Alle cursussen kunt u afnemen uit hetzelfde tegoed, u hebt geen aparte tegoeden nodig voor de verschillende onderdelen of als u uw collega's wilt laten meekijken.

Vrijblijvend registreren

Registreren is gratis en u krijgt direct een aantal gratis cursussen cadeau. Direct toepasbaar in uw adviespraktijk met PE-punten.

Bekijk het cursusaanbod

Elke cursus op HBA-academy heeft een reden. Een cursus is bijvoorbeeld ontstaan uit vragen, risico's, nieuwe regelingen of kansen. Dat vindt u in de cursussen ook terug. Wat kunt u ermee en hoe gaat u uw klant daarmee verder helpen? Omdat ondernemers op veel gebieden geadviseerd kunnen worden, vindt u dat ook in de breedte van de cursussen terug.

Kies het abonnement

Niet alleen laat u uw collega’s gebruik maken van uw tegoed uit uw bundel. Ook de verschillende soorten cursussen zijn uit één bundel te volgen. Of het nu fiscaal, accountancy of andere cursussen betreft. Eén abonnement volstaat. Wanneer u meer credits nodig hebt om cursussen af te nemen, voegt u die eenvoudig toe.

Voldoen aan PE verplichting

Onze cursussen worden zoveel mogelijk aangemeld bij de beroepsorganisatie, zodat u niet alleen kennis verwerft, maar ook direct aan uw PE-verplichting voldoet.

Heeft u nog vragen?
Op de pagina veelgestelde vragen, vindt u antwoorden op veel voorkomende vragen. Vergeet ook niet om de spelregels van het gebruik van HBA academy door te lezen.
Direct contact opnemen